Βιομηχανικά δάπεδα

Τα βιομηχανικά δάπεδα δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις απαιτήσεις χώρων με ιδιαίτερες απαιτήσεις σε μηχανικές καταπονήσεις όπως βιομηχανίες, αποθήκες, εργοστάσια, χώρους στάθμευσης , βενζινάδικα, διαδρόμους αεροδρομίων κ.τ.λ. Πλέον όμως, λόγω και του χαμηλού κόστους εφαρμογής που έχουνε, τα επιλέγουν και πολλοί ιδιώτες για να διαμορφώσουν και να διακοσμήσουν τους εξωτερικούς χώρους των σπιτιών τους, δίνοντας ένα μινιμαλιστικό στυλ στον εξωτερικό χώρο τους έχοντας και την επιλογή του χρωματισμού για να ταιριάξει απόλυτα στο υπάρχον περιβάλλον.

Διαχωρίζονται σε κατηγορίες, ανάλογα με τη χρήση τους και τις επιβαρύνσεις που πρόκειται να δεχτούν. Η εκπληκτική αντοχή τους επιτυγχάνεται με την επεξεργασία και σκλήρυνση της τελικής επιφάνειας συνήθως με εφαρμογή χαλαζιακής άμμου υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονη λείανση του μπετόν με ειδικά μηχανήματα. Υπάρχουν και παραλλαγές που έχουν δημιουργηθεί για χώρους που υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις αντιολισθηρότητας όπως το σκουπιστό και η ράμπα ψαροκόκαλο που χρησιμοποιείται σε γκαράζ που έχουν μεγάλη κλίση για να διευκολύνουν την είσοδο και την έξοδο των αυτοκινήτων.

Εποξειδικά δάπεδα

Σε όλους τους τύπους δαπέδων δύο τύποι κυριαρχούν τόσο σαν δάπεδα όσο και σας ρητίνες τα πολυουρεθανικά και τα εποξειδικά δάπεδα. Όμως για ένα σωστό αποτέλεσμα, θα πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση τόσο στην ποιότητα των υλικών, όσο και στην εφαρμογή τους, εφαρμογή που θα πρέπει να ακολουθεί πιστά τις προδιαγραφές εφαρμογής και τις απαιτούμενης ποσότητας.

Εποξειδικά δάπεδα και βαφές

Παρέχουν μια επιφάνεια εντελώς αδιάβροχη και ανθεκτική σε χημικά και ελαφρά οχήματα. Η αδυναμία τους είναι ότι κιτρινίζουν στον ήλιο

Πολυουρεθανικά δάπεδα και βαφές

Παρέχουν μια επιφάνεια εντελώς αδιάβροχη και ανθεκτική σε χημικά και μέτρια οχήματα, ορισμένα πολυουρεθανικά δεν κιτρινίζουν και λόγο της ειδικής σύνθεσης τους είναι αντιμικροβιακά και αντιμυκητιακά

Το Βιομηχανικό Δάπεδο αφόρα μια γενική τεχνική ορολογία που καλύπτει ανάγκες εφαρμογής σε βιομηχανίες, βιοτεχνίες, ελαιουργία , τυροκομία , εργαστήρια, διάδρομους, ανοικτά ή κλειστά parking και τα τελευταία χρόνια με την σύγχρονη αρχιτεκτονική βρίσκει εφαρμογή σε εμπορικά καταστήματα και οικίες.

Πλεονεκτήματα

Τεράστια αντοχή σε πιέσεις και σε φορτία

Δεν φθείρονται με τη διέλευση ακόμα και βαρέων οχημάτων

Δεν επηρεάζονται ακόμα και από ακραίες καιρικές συνθήκες

Είναι αντιολισθητικά

Δεν εμφανίζουν ρωγμές

Ο χρόνος κατασκευής είναι πολύ σύντομος

Εύκολη συντήρηση – καθαρισμός

Υψηλή αισθητική

Μεγάλος χρόνος ζωής

Τα έργα μας